Juwelier Mulder repareert uw horloge, klok of sieraad vakkundig en met een uitstekende service. Uw horloge kan volledig in onze eigen werkplaats gerepareerd worden. Dit geldt voor zowel uw digitale als analoge horloge. Uw aangeboden reparatie wordt van tevoren gecontroleerd en prijstechnisch met u doorgesproken.

Horloges

Voorkomende reparaties zijn:

 

- glas zetten

- batterijen vervangen

- uurwerk schoonmaken

- onderdelen vervangen/repareren

- band reparatie

- horlogeband vervangen

- wijzers zetten

- afstellen mechanische horloge’s

- vervangen van opwindveren

- opwindstiften

- opwindknoppen

- etc.

 

Klokken

Klokken worden door ons op dezelfde wijze van te voren door ons gecontroleerd en prijstechnisch met u doorgesproken, wij repareren alle klokken zowel modern als antiek.

Een reparatie van een klok kan van alles zijn maar een volledige onderhoudsbeurt houdt in dat het uurwerk wordt gedemonteerd,onderdelen schoongemaakt, verbust waar nodig, tappen polijsten, opbouw, controle en afgeleverd met 2 tot 5 jaar garantie op het uurwerk, in overleg kunnen de klokken ook gehaald of bezorgd worden (wij hanteren geen voorrijkosten).

 

Sieraden

Reparaties van sieraden gebeurt in ons eigen goud en zilver atelier. Reparaties gebeuren altijd in overleg met de klant en zijn zeer divers. Of het nu gaat om het solderen van een eenvoudig  collier, of het vermaken van een trouwring van een dierbare: overal wordt de juiste zorg aan besteed en het is pas klaar als u 100% tevreden bent.

Ook diverse solderingen aan ander materiaal dan goud of zilver zijn mogelijk in ons atelier.